Маємо продемонструвати культурний і туристичний потенціал Кіровоградщини,- Сергій Кузьменко

Березень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Минулого тижня на Кіровоградщині з робочим візитом побував Міністр культури України Євген Нищук. Основна мета візиту – врахування думок місцевих діячів культури стосовно концепції проведення цього року на Кіровоградщині національного мистецького фестивалю. На цьому акцентував увагу голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді.

Очільник області зауважив, що на проведення заходів фестивалю у Державному бюджеті передбачено значну суму коштів.

– Нам усім потрібно попрацювати, щоб використати цю унікальну можливість і розкрити потенціал міста Кропивницького та Кіровоградщини, туристичну привабливість регіону, – наголосив Сергій Кузьменко. – Ми маємо показати, що в нас є багато талановитих творчих людей. Про Кіровоградщину має дізнатися вся Україна.

Голова облдержадміністрації дав доручення директору профільного департаменту найближчим часом сформувати робочу групу з проведення мистецького фестивалю, до якої мають увійти, окрім чиновників, представники творчої інтелігенції, які допоможуть якісно сформувати план проведення заходів.

Сергій Кузьменко також звернув увагу керівництва обласного центру на необхідність забезпечити належний рівень інфраструктури міста – транспортного сполучення, готелів та ресторанних закладів для того, щоб гості фестивалю мали змогу почувати себе максимально комфортно.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool