Кропивницький: як вітали жінок в обласній філармонії (ФОТО)

Березень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1938 | Коментарі: 0

З нагоди Міжнародного жіночого Дня в Кіровоградській обласній філармонії пройшов святковий вечір «Мелодія весни».

Не дивлячись на те, що концерт був перенесений на один день через Всеукраїнський день жалоби, головна концертна зала області забита вщент.

Адміністрації закладу навіть довелось організувати приставні місця, аби усі бажаючі змогли поринути в передсвяткову атмосферу та ближче познайомитися з творчістю колективів та солістів обласної філармонії. Серед глядачів мав за честь бути і  FOTOINFORM.NET, тому ми готові поділитися власними враженнями з нашими читачами.

У першу чергу нас порадував аншлаг, це свідчить про те, що у містян дійсно є цікавість до заходу. За традицією у концерті напередодні 8 березня приймали участь в більшості чоловіки. На жаль, або ж на щастя, нового було продемонстровано не багато… Як і щороку прозвучали твори, які лунають практично під час кожного міського заходу, зокрема від ансамблю народної та сучасної музики «Єлисавет-ретро», камерного оркестру «Концертіно», академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни». Проте приємно здивували й нові родзинки. Зокрема гучні, нестихаючі довгий час оплески, глядачі віддали незвичному дуетові солістів Олександру Безаю та Олексію Козачинському, які запалили зал. Нікого не залишила байдужим й авторська пісня Ярослава Страшного, він своїм талантом доторкнувся до сердець кожного присутнього.
Не можемо не сказати й про чуттєві виступи Народного артиста України Сергія Дьоміна, Артема Гасленко, Владислава Бураги. Поміж вітань артистів філармонії виступив хореографічний ансамбль «Конвалія»

Гучним та цікавим стали фінальні акорди «Мелодії весни», які виконав секстет чоловіків – співаків. Артисти заспівали романтичну пісня «Кохана», яка викликала бурні овації, зал стоячи дякував їм за пережиті емоції.
Отже кожну частину свята глядачі сприймали тепло, але на нашу думку, найбільше оплесків викликали нові номери.

Як пройшов концерт звичайно судити вам, наші читачі…але ми його побачили так.

Кропивницький: як вітали жінок в обласній філармонії

Кропивницький: як вітали жінок в обласній філармонії

Кропивницький: як вітали жінок в обласній філармонії

Кропивницький: як вітали жінок в обласній філармонії
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool