Кропивницький: все починається з добра, все починається з любові

Грудень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

"Все починається з добра, все починається з любові..." - таку назву мав захід, який провели бібліотекарі філії №12 разом з учнями та вчителями НВО ЛШДНЗ "Вікторія-П" у рамках обласної програми підготовки до 100-річного ювілею від дня народження видатного педагога-земляка Василя Сухомлинського.

Збагатити знання дітей про творчість письменника, розширити інтерес до читання, виховувати доброту, дружні стосунки, бажання допомогти старшим, любов до природи - таку мету ставили перед собою дорослі. А глядачі, учні 1-4 класів, з затамуванням подиху переглянули презентацію "Історія одного життя. Василь Сухомлинський",

Познайомилися з творами письменника, яких написано майже півтори тисячі, та з задоволенням взяли участь в інсценізації творів видатного педагога.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool