Кропивницький: висаджувати треба таку ж кількість дерев, яка буде знесена, і навіть більше, - Андрій Табалов (ВІДЕО)

Квітень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 квітня, у міськраді на прес-конференції розповіли про низку заходів із висадження зелених насаджень на території обласного центру. 

Головний спеціаліст відділу будівництва та благоустрою ГУ ЖКГ Іван Мунтян повідомив, що 21 квітня в рамках проведення місячника з озеленення, прибирання та благоустрою території Кропивницького на набережній річки Інгул, від вулиці Михайлівської до Великої Перспективної, буде висаджено 146 дерев та 20 одиниць сакури.

Секретар міськради Андрій Табалов зазначив, що у цьому році будуть садити більш-менш дорослі дерева, щоб вони встигли прижитись. Крім того місця висадження дерев попередньо будуть опрацьовані спеціалістами управління містобудування та архітектури і житлово-комунального господарства для того, щоб в майбутньому вже дорослі дерева не перешкоджали лініям електропередач та водопровідним мережам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool