Кропивницький: відбувся семінар-нарада щодо взаємодії У ДСНС та ГУ Нацполіції

Червень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 723 | Коментарі: 0

7 червня у актовій залі аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС області проведено семінар-нараду з головними державними інспекторами з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки у містах та районах та інспекторами, відповідальними за напрямок обліку пожеж.

Участь у семінарі взяли заступник начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, відповідальні особи блоку наглядово-профілактичної діяльності, а також була запрошена заступник начальника слідчого управління Головного Управління Національної поліції у Кіровоградській області майор поліції В. Досонченко.

Нарада була присвячена питанню організації взаємодії підпорядкованих підрозділів ГУ національної поліції в Кіровоградській області зі співробітниками підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області під час проведення огляду місця пожежі, виявлення, припинення, попередження та розслідування кримінальних правопорушень та інших подій, пов’язаних з пожежами, та належне ведення обліково-реєстраційної звітності за фактами пожеж.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool