Кропивницький: відбувся майстер-клас «Осінній пейзаж»

Жовтень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

13 жовтня 2016 року у Кіровоградському обласному художньому музеї, у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з живопису «Осінній пейзаж»

На цьому тижні до нас знову завітали слухачі Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна» з Вищої народної школи, відвідувачі майстер-класу розширили свої знання з образотворчого мистецтва та навчалися малювати осінній пейзаж, спробували оволодіти технікою його написання, ознайомилися з історією виникнення пейзажу як жанру та його різновидами.

Пейзаж – жанр образотворчого мистецтва, в якому об’єктом зображення є природа. Малюючи пейзаж можна легко оволодіти знаннями з перспективи, кольорознавства, навчитися відтворювати повітряну перспективу та розширити свої знання з композиції.

Спочатку учасники заходу намалювали швидкий накидок олівцем, позначаючи загальні маси майбутньої композиції, і одразу після цього почали деталізувати зображення фарбами, формуючи за допомогою кольору форму та об’єм, перетворюючи чистий аркуш паперу у витвір мистецтва з неповторною кольоровою гамою.

На майстер-класі панувала чудова творча атмосфера загальної зацікавленості та інтересу до такого самобутнього жанру образотворчого мистецтва як пейзаж.

Богдан Мороз – художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool