Кропивницький: відбулося засідання міського енергетичного штабу

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

Опалювальний сезон у Кропивницькому розпочався великою кількістю поривів.

Дається взнаки значна зношеність мереж, у тому числі магістральних, відзначив на першому засіданні міського енергетичного штабу, створеного для належної організації системи теплопостачання в опалювальний період 2016-2017 років, заступник міського голови Олександр Мосін.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Понад двадцять поривів після пуску теплоносія не давали можливості створити належний тиск у системі і запустити дві найпотужніші котельні обласного центру – ТЕЦ і Південно – Західну. Зусиллями теплоенергетиків, станом на 17.00 сьогоднішнього дня це вдалося зробити.

За інформацією заступника директора ДП “Кіровоградтепло” ТОВ” ЦНТІ УНГА” Анатолія Тарана, проблемною ділянкою виявилася заповітрення системи в магістральному трубопроводі біля обласної лікарні, але аварійну ситуацію ліквідували. Тепло пішло до житлових будинків і об’єктів соціально – культурної сфери на території ЖЕО №4 та №3. Затримка може бути з теплозабезпеченням двох будинків – по вулиці Євгена Тельнова, 8 корп. 6 та по вулиці Академіка Корольова, 5, корп. 1. Тут аварійні бригади ліквідують внутрішньобудинкові пориви в квартирах і підвалах.

Решта 19 котелень ДП “Кіровоградтепло” були запущені раніше і працюють у штатному режимі.

Складнішою виглядає ситуація в зоні відповідальності КП “Теплоенергетик”. Традиційно слабкі місця – вулиці Київська і Гагаріна . Сьогодні спеціалісти комунального підприємства нарахували двадцять поривів, які необхідно усунути. Директор КП “Теплоенергетик” Тетяна Соколенко повідомила, що п’ять ремонтних бригад працюють без перерв. Цього дня розраховують відремонтувати аварії по вулиці Тарковського, Гагаріна, Гоголя, Бур’янової, по провулку Училищному і на площі Дружби народів. Щоб тепло все ж постачалося до домівок кропивничан на підприємстві підключають житлові квартали за секторами, після перевірки на герметичність мережі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool