Кропивницький: відбулися заняття щодо організації газодимозахисної служби

Листопад 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

25 листопада у місті Кропивницькому відбулись додаткові заняття з фахівцями газодимозахисної служби (ГДЗС), метою яких є підвищення рівня професійної майстерності газодимозахисників підпорядкованих підрозділів, організація належного обслуговування та використання засобів індивідуального захисту органів дихання.

Захід проводився у два етапи. Під час теоретичної частини розглядались питання організації діяльності газодимозахисної служби, ведення документації, обов’язки майстрів ГДЗС, порядок зберігання засобів індивідуального захисту органів дихання, утримання баз і постів ГДЗС. Значну увагу організатори семінару приділили заходам безпеки праці під час експлуатації ємностей, що працюють під високим тиском.

Під час практичної частини рятувальники відпрацювали порядок проведення перевірок засобів індивідуального захисту органів дихання, технічного обслуговування та постановки їх до оперативного розрахунку.

Проведення семінару було покликане сприяти підвищенню рівня професійної підготовки фахівців ГДЗС та покращенню якості обслуговування і використання засобів індивідуального захисту органів дихання в підпорядкованих підрозділах і, на думку організаторів семінару, поставленої мети було досягнуто.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool