Кропивницький: в бібліотеці відбувся День інформації

Жовтень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 725 | Коментарі: 0

Напередодні Дня захисника України, в бібліотеці-філії №16 міської централізованої бібліотечної системи пройшов День інформації "Україно! Це - твої сини."

Послухати розповідь військового лікаря,учасника АТО, капітана Ігоря Андрейченка завітали учні ВПУ №9. Гість не лише відповів на чисельні питання молоді, а й практично, з використанням медичних засобів, навчав юнаків як правильно надавати першу медичну допомогу.

Увагу учнівської молоді привертала виставка-портрет "Слава Україні! Героям Слава!", яка оформлена в читальному залі бібліотеки. А для відвідувачів абонемента працівники філії зробили огляд тематичної полиці "Війна на нашій землі".
"Вони пройшли АТО" - під такою назвою бібліотекарі провели огляд періодичних видань для старшокласників ліцею №8, здійснили відеорейд "Неоголошена війна". Хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто загинув, захищаючи Україну.

Ольга Захарова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool