Кропивницький: учні ЗОШ-16 долучились до руху за безпеку життєдіяльності

Квітень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1704 | Коментарі: 0

16 квітня учні НВО «Загальноосвітній навчальний заклад №16 – ДЮЦ «Лідер» мали змогу долучитись до Тижня знань з безпеки життєдіяльності, що проводять усі навчальні заклади області спільно зі Службою порятунку Кіровоградщини.

Зокрема рятувальники підготували для дітей насичену програму акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Перед рятувальниками стояло важливе завдання: мотивувати дітей до руху за безпеку життєдіяльності, що пропагує Служба порятунку України. Тому діти мали зрозуміти, наскільки цікавим, достойним, «дорослим» може бути відповідальне життя, у якому немає місця легковажним вчинкам.

Рятувальники не пошкодували часу та зусиль, щоб кожен, хто має питання, отримав на них вичерпні відповіді, що стосуються роботи Служби порятунку та правил безпеки життєдіяльності.
Крім того, діти взяли участь у видовищних заходах, які передбачені сценарієм акції: побачили роботу рятувальників, роздивились пожежний автомобіль та випробували рятувальне спорядження, змагались на швидке одягання протигазу та «бойовки» та ще було багато цікавого і пізнавального, зокрема – спілкування з сапером групи піротехнічних робіт АРЗСП Управління.

Не лише протягом Тижня знань з безпеки життєдіяльності, але й цілий рік, незалежно від сезону та погоди, рятувальники готові навчати дітей важливим речам, які допоможуть стати відповідальними громадянами.

Кропивницький, учні ЗОШ-16, долучились до руху за безпеку життєдіяльності

Кропивницький, учні ЗОШ-16, долучились до руху за безпеку життєдіяльності

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool