Кропивницький: учні професійного ліцею перевірили власні знання правил безпеки

Жовтень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області постійно проводять навчальні заходи для учнівської молоді, щоб сприяти закріпленню у молодого покоління позитивної моделі поведінки, популяризації знань про безпеку життєдіяльності, пропагування відповідального ставлення до власного життя, майна, усвідомлення необхідності збереження навколишнього природного середовища, матеріальних цінностей держави та майна інших громадян.

Так, 18 жовтня учні професійного ліцею сфери послуг м. Кропивницького мали змогу закріпити набуті знання про небезпеки, що можуть трапитись у повсякденному житті, в тому числі – пов’язані із пожежами, вибухонебезпечними предметами, терористичними актами тощо.

Рятувальники запропонували майбутнім перукарям, кухарям, продавцям взяти участь у інформаційно-освітній акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Зокрема фахівці Служби порятунку провели інструктивне заняття щодо заходів безпеки у повсякденному житті, далі – показову евакуацію людей із другого поверху приміщення ліцею, а медична служба У ДСНС в області практично продемонструвала етапи надання першої медичної допомоги постраждалим під час пожежі. Крім того, була представлена локація групи піротехнічних робіт з макетами вибухонебезпечних предметів, тож учні могли поспілкуватись із піротехніком та роздивитись небезпечні предмети, які можуть трапитись на шляху кожного з них. При цьому хлопці та дівчата отримали інструкції, як діяти у випадку виявлення підозрілих знахідок. Непідробну цікавість у молоді викликала можливість спробувати пустити струмінь води з пожежного ствола, позмагатись на швидкість одягання протигазів, оперативно та не розхлюпавши перенести воду ополоником з одного відра в інше, а також перевірити свої знання правил безпеки життєдіяльності у вікторині.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool