Кропивницький: у центрі міста без тепла залишилися 9 будинків

Лютий 12, 2020 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

Аварійна ситуація на тепломережах КП «Теплоенергетик» по вулиці Арсенія Тарковського, 39 у Кропивницькому стала причиною тимчасового припинення теплопостачання до дев’яти житлових будинків у центрі міста.

Як повідомили в головному управлінні ЖКГ, аварійна бригада підприємства вже займається ліквідацією пориву на трубопроводі діаметром 325 мм.

Без тепла на період ремонту залишаються будинки за адресами: вул. Архітектора Паученка, 51, 53, вул. Михайлівська, 36-а, вул. Пашутіна, 51-а, вул. В. Чміленка, 71,73 та житлові будинки не комунальної власності вул. А. Тарковського, 35, вул. А. Паученка, 46, вул. В. Чміленка, 94.

Усі заклади соціально-культурної сфери Кропивницького забезпечені теплом у штатному режимі. Середня температура теплоносія по ТЕЦ - 58 °С, по інших котельнях міста - 54 °С.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool