Кропивницький: у раніше судимого чоловіка поліцейські вилучили марихуану

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

Кілька років тому громадянина було притягнено до кримінальної відповідальності за посів та вирощування нарковмісних рослин на території дачної ділянки.

Цього разу 47-річний житель обласного центру зберігав у помешканні особливо небезпечний наркотичний засіб.

«Поліцейські продовжують викривати громадян у скоєнні злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Так, 27 січня під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання кропивничанина працівники поліції виявили 300 грамів речовини, схожої на марихуану, та пристрій для її вживання, які направлено на дослідження. Орієнтована вартість вилученого за цінами «чорного ринку» складає близько 6 тисяч гривень», - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко.

Відповідно до санкції ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, за вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Розслідування триває.

Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: kirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо працівникам поліції за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool