Кропивницький: у Нацполіції області підбили підсумки роботи за два місяці поточного року

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Робоча нарада, яку провів заступник керівника поліції області Володимир Куценко, відбулася 27 лютого.

У ній взяли участь начальник управління превентивної діяльності Володимир Кальядт, його заступник Володимир Величко, керівники секторів за окремими напрямками роботи управління превенції області та заступники начальників територіальних відділів і відділень – керівники патрульної поліції.

Заслухавши звіти про результати роботи та вказавши на пріоритетні напрямки діяльності підлеглих, полковник Куценко звернув увагу на сумлінне виконання працівниками службових обов’язків, посилення профілактичних заходів, співпрацю з населенням, зокрема під час охорони публічного порядку, оперативну роботу нарядів патрульної поліції, що нині активно працюють на місцях тощо.

На завершення учасники наради поновили свої теоретичні та практичні знання з питань організації конвоювання заарештованих і взятих під варту осіб, забезпечення публічної безпеки та порядку в судовій установі, припинення порушень порядку під час масових заходів.

Після навчань поліцейські повернулися за місцями дислокації та приступили до виконання службових обов’язків.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool