Кропивницький: у музичному училищі пройшов День цивільного захисту

Жовтень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

19 жовтня у Кіровоградському музичному училищі відбувся День цивільного захисту та безпеки життя, у якому взяли участь працівники Служби порятунку та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпечної життєдіяльності Кіровоградської області.

В рамках цього заходу зі студентами училища було проведено спеціальне об’єктове тренування щодо дій у випадку загрози терористичного акту. Зокрема викладачі та студенти провели евакуацію з навчального корпусу, а також потренувались надавати першу долікарську допомогу при різних видах пошкоджень і травм. Рятувальники чергового відділення продемонстрували свої дії під час гасіння пожежі. А щоб студентам було зрозуміло, що відбувається, прокоментували свої дії.
На завершення Дня цивільного захисту студенти отримали змогу поспілкуватись з рятувальниками про їх роботу, оглянути оснащення пожежного автомобіля та поміряти захисний одяг бійців пожежно-рятувальної служби – комбінезон, куртку, каску та протигаз. Також юнакам і дівчатам роздали листівки із застереженнями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool