Кропивницький: у міськраді відбувся прийом Андрія Табалова

Жовтень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 жовтня, відбувся прийом з особистих питань секретаря міської ради Андрія Табалова. На прийом до посадовця звернулись 11 мешканців міста, з яких 10 — пенсіонери та один робітник.

Кропивничанка Белла Токарева на прийомі скаржилась на якість води у місті та високі тарифи на неї. Також її обурює поведінка деяких водіїв маршрутних таксі, які відмовляються перевозити такі пільгові верстви населення як пенсіонери та учасники АТО.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- Щодо підвищення тарифів, такі рішення не приймаються міською радою, - зазначив Андрій Табалов. - Такі питання вирішуються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Також секретар міської ради додав, що особисто зробить запит в ОВКП “Дніпро-Кіровоград” з приводу того, як вони планують витратити надані їм кредитні кошти, чи інвестуватимуть їх у ремонт системи водопостачання.

З колективним зверненням через незаконне звільнення та невиплату заробітної плати до Андрія Табалова прийшли колишні працівники ЖЕКу №1. Рішенням суду їм було нараховано заробітну плату за час вимушеного прогулу, яку вони дотепер не отримали. Секретар міської ради взяв тиждень на вивчення цього питання і пообіцяв обов'язково знайти йому вирішення.

Крім того, заявники порушили перед Андрієм Табаловим низку питань із приватизації та виділення земельних ділянок і винесення в подальшому їх на розгляд чергових засідань сесій міської ради.

За результатами розгляду заяв, Андрій Табалов, надав доручення керівникам відповідних органів. Усі порушені питання взяті на контроль.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool