Кропивницький: у міськраді відбувся День депутата (ФОТО)

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Підсумки роботи відділу фізичної культури та спорту міської ради у 2016 році та перспективи розвитку галузі на 2017 рік, облік, утримання та будівництво у Кропивницькому дитячих та спортивних майданчиків стали одними із головних тем обговорення під час Дня депутата сьогодні, 5 квітня.

За інформацією начальника відділу фізичної культури і спорту Сергія Колодяжного, у Кропивницькому в 2016 році вдалося повністю зберегти інфраструктуру дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортивних клубів та забезпечити функціонування спортивних споруд.

Загалом, у місті культивується 48 видів спорту, діють 6 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, 2 спеціалізовані дитячо-юнацькі спортивні школи олімпійського резерву, школа вищої спортивної майстерності та дитячо-юнацька футбольна школа Академія ФК «Зірка», в яких займаються фізичною культурою та спортом більше 4 тисяч дітей, що становить близько 17 % від загальної кількості дітей шкільного віку.

- Важливо, - наголосив Сергій Колодяжний, - що галузь фізичної культури отримала свій розвиток. Рішенням міської ради створено новий комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 4 міської ради», який розпочав функціонувати з 01 вересня 2016 року. Необхідно відзначити, що Кропивницький став єдиним в Україні містом, де впродовж минулого року відкрився новий спортивний заклад для дітей.

Протягом 2016 року на утримання 4 комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підпорядкованих відділу фізичної культури та спорту міської ради, профінансовано 11,225 мільйонів гривень, у т.ч. на виплату заробітної плати з нарахуваннями – 8,102 мільйонів гривень, оплата комунальних послуг та енергоносіїв – 488,8 тисяч гривень, на проведення спортивних заходів і навчально-тренувальних зборів – 305,4 тисяч гривень, капітальні видатки – 1,710 мільйонів гривень та інші поточні видатки. Це на 46,8 % більше ніж у 2015 році.

Копітка робота щодо розвитку дитячо-юнацького спорту приносить вагомі результати. Спортсмени обласного центру стабільно демонструють високі результати на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Головними напрямками розвитку галузі на 2017 рік у Кропивницькому визначено:

 

1. Розвиток олімпійського, не олімпійського, паралімпійського та дефлімпійського спорту.

2. Фізкультурно-оздоровча та спортивно-масова робота:

фізичне виховання у закладах дошкільної, загальноосвітньої, професійно-технічної та вищої освіти;

спорт для всіх за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення;

фізкультурно-оздоровча та реабілітаційна робота серед інвалідів.

3. Спорт ветеранів.

А серед головних завдань:

- капітальний ремонт стін, утеплення, облаштування внутрішнього водопроводу і каналізації в стрілецькому тирі ДСЮШ № 3 (850,0 тис. грн);

- капітальний ремонт 50-метрової галереї стрілецького тиру (300,0 тис. грн) ;

- виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт ДСЮШ № 3 та спортивної зали ДСЮШ № 2 (100 тис. грн);

- придбання спортивного обладнання і облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку (300 тис. грн);

- придбання обладнання для дитячо-юнацьких спортивних шкіл (комплект татамі, малокаліберні пістолети, велосипеди, та ін.) (750,0 тис. грн)

Кропивницький: у міськраді відбувся День депутата (ФОТО)

Кропивницький: у міськраді відбувся День депутата (ФОТО)

 

Кропивницький: у міськраді відбувся День депутата (ФОТО)

Кропивницький: у міськраді відбувся День депутата (ФОТО)

Кропивницький: у міськраді відбувся День депутата (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool