Кропивницький: у міській раді розповіли про ремонт доріг по місту (ВІДЕО)

Червень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 червня, з журналістми  зустрівся начальник головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко.

За інформацією Віктора Кухаренка, на здійснення капітального ремонту доріг Кропивницького у 2017 році  в міському бюджеті передбачені кошти у сумі 36,3 мільйонів гривень, поточні ремонти обійдуться місту в 25,4 мільйони гривень.

Станом на сьогодні, - відзначив начальник головного управління ЖКГ, - вже проведено поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях Бєляєва, Олега Паршутіна, Василя Нікітіна. Виконано капітальні роботи по провулку Левченка, продовжують працювати ремонтні бригади по вулицях Барболіна, Смоленчука, Тараса Карпи. Авіаційній.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool