Кропивницький: у дитячий садочок «Гномик» завітали рятувальники (ФОТО)

Серпень 30, 2023 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

Рятувальники Головного управління ДСНС в області провели розвиваючу гру «Безпечна мандрівка» у дитячому садочку №72 «Гномик»  м. Кропивницький.

 

 

Кропивницький: у дитячий садочок «Гномик» завітали рятувальники

Кропивницький: у дитячий садочок «Гномик» завітали рятувальники

Кропивницький: у дитячий садочок «Гномик» завітали рятувальники


Маленьким вихованцям у ігровій формі пояснили, що не можна жартувати з вогнем. Адже дитячі пустощі часто стають причиною пожеж і закінчуються трагічно.

Також рятувальники розповіли про вибухонебезпечні предмети, і пояснили, що варто обходити стороною покинуті на вулиці іграшки й підозрілі речі та повідомляти про них дорослим, і ні в якому разі не брати їх до рук і не гратись.

А ось нагадувати, за яким телефоном потрібно звертатись по допомогу, якщо сталась пожежа, рятувальникам не довелось, оскільки майже всі дружно назвали - «101».

Легко впорались дошкільнята і з тематичними загадками, тому що вже знають від батьків і вихователів, що небезпечно вмикати газові та електроприлади, а також гратись сірниками й запальничками. Тому відповіді на загадки складались легко і швидко.

Декілька вправ на психо-емоційне розвантаження з малечею провела психологиня Служби порятунку. Вони допоможуть діткам справлятися зі страхом, хвилюваннями та образами.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool