Кропивницький: скільки доведеться містянам заплатити за розподіл газу (ВІДЕО)

Лютий 04, 2020 | Новини | Переглядів: 5390 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 лютого, у місті Кропивницький розповіли про нову платіжку за розподіл газу, повідомляє FOTOINFORM.NET

Тариф 1,02 грн. за 1 кубічний метр газу мешканцям обласного центру вже нараховується з січня 2020 року. Кожен споживач газу отримає платіжку, в якій йому нарахують, скільки коштів він повинен оплатити до 20 числа поточного місяця. Кропивничани повинні оплатити за січень та лютий. Якщо немає проплати, то буде нарахована пеня.

Як визначається для кожного окремого споживача газу, скільки він повинен заплатити за розподіл газу, роз'ясняють газовики.

«Річна замовлена потужність Вашого об’єкта на розрахунковий календарний рік визначається виходячи з фактичного обсягу споживання газу Вашим об’єктом за газовий рік, що передував розрахунковому календарному року (з 01 жовтня 2018 року по 30 вересня 2019 року), відповідно Кодексу ГРМ.
Для нового побутового споживача та/або його об’єкта, що має фактичний період споживання природного газу менший ніж дев’ять місяців або за умови відсутності споживання природного газу побутовим споживачем та/або його об’єктом протягом усього попереднього газового року, річна замовлена потужність споживача (його об’єкта) визначається на рівні планових об’ємів споживання, що розраховуються виходячи з групи споживання побутового споживача відповідно до Додатка 1 Кодексу ГРМ», - повідомляє «Кіровоградгаз»

Про що розповіли представники «Кіровоградгаз» дивіться у відео.

Кропивницький: скільки доведеться містянам заплатити за розподіл газу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool