Кропивницький: школярі прийняли участь у пізнавальній грі

Грудень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

Правове виховання – це прищеплення знань про норми права та поваги до чинних законів, формування у дітей внутрішніх бар’єрів щодо порушення закону і моральних норм, тобто формування правосвідомості школярів.

До Всеукраїнського тижня права бібліотека – філія №8 провела сторінку права «Народження закону» про історію виникнення законів в Україні, починаючи з княжих часів і до сьогодення.

Під час пізнавальної гри «Юридичний семафор» школярі дізналися, як можна і як не можна себе вести в громадських місцях: школі, транспорті, парках. За які проступки відповідає дитина, а за які прийдеться відповідати батькам правопорушника.

Ознайомленню дітей зі своїми правами і їх усвідомленню сприяв перегляд фільму «Конвенція про права дитини», а для самих маленьких відбулася відео презентація «Права та обов’язки в сюжетах казок».

Книжково-інформаційна викладка «Від «Руської правди» до нових законів України» познайомила наших користувачів з правознавчою літературою бібліотеки.

Всі заходи проведені колективом бібліотеки-філії №8 в подальшому допоможуть школярам зорієнтуватися у світі права і закону.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool