Кропивницький перетвориться на місто закоханих

Лютий 11, 2020 | Новини | Переглядів: 5637 | Коментарі: 0

14 лютого у День Святого Валентина,, на кропивничан та гостей міста на площі перед міською радою очікує святкове дійство.Зранку тут пригощатимуть гарячими напоями та смаколиками від місцевих виробників.

- Кохання має свої прекрасні пори року: свою весну, літо, осінь та зиму. Хтось згадає як вперше закохався навесні, хтось порине у палкі спогади кохання літньої пори, а хтось пригадає осінню та зимову атмосферу справжніх почуттів. Згадайте своє перше кохання, знайдіть свою пору року та завітайте на нашу площу закоханих, - запросила містян Катерина Черкасська.

О 17.30 площа перед міською радою перетвориться на романтичну локацію «Поцілунок двох сердець». Запрошуємо всіх містян призначити побачення своїй коханій людині саме на цей час у цьому казковому місці.

Кропивницький перетвориться на місто закоханих

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool