Кропивницький обов’язково стане кінематографічною столицею України

Квітень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

Червона доріжка, фотозона, фестивальні фільми, жюрі, призи та неперевершені емоції причетності. Цього року ПриватБанк став партнером сьомого ліцейного фестивалю аматорського кіно «Промінь-2018».

5 квітня відбувся показ короткометражних фільмів, створених учнями 9-11-х класів комунального закладу «Педагогічний ліцей Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» Центальноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.

У своїх короткометражках команди розкривали проблеми бідності, охорони здоров’я, якісної освіти, чистої води і санітарії, екології, відповідального використання ресурсів землі та економії власних коштів.

«Я вперше на червоній доріжці, скажу вам відверто це - фантастично!, - сказала Раїса Кілімніченко, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку, виступаючи на церемонії нагородження. - Нам сподобались усі роботи. Приємно, що кожна команда готувалась, писали сценарії, знімали, монтували, трудились. Тому ми підготували заохочувальні призи усім командам юних кінематографістів - сертифікати на відвідування квест-кімнати ЮніорБанку. Але, фестиваль є фестиваль, і мають бути переможці, обрані поважним і професійним жюрі. Вітаємо їх та даруємо сертифікати на отримання грошових нагород від ПриватБанку. Сьогодні у конкурсному показі приймали участь 12 команд ліцею. І це не межа. Адже наступного разу можна запросити до участі команди з інших учбових закладів міста, потім - області. Ну а далі, в перспективі - і всієї України. Дерзайте, а ми - підтримаємо!»

«Приємно, що у фестивалі прийняли участь і мої юніори, - ділиться враженнями від фестивалю Костянтин Ланецький, керівник відділення №107 Кіровоградскьої філії ПриватБанку. - Навчання у Бізнес-Школі не пройшли дарма. Тему для короткометражки обрали саме про економію та заощадження коштів. І хоча вони не стали переможцями, але участь у такому фестивалі стане для них справжнім і цінним досвідом».

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, що принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це захоплюючий матеріал! Тут немає нудних уроків і конспектів, усе навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі. Навчання фінансовій грамотності проходить у форматах: Екскурсії у відділення ПриватБанку; Бізнес-Квест; Бізнес-Школа. ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси, дає можливість дітям спілкуватися з однолітками з різних куточків світу. Пропуском у ЮніорБанк є Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків. Це справжня платіжна картка, з якою школяр може користуватися «дорослими» банківськими послугами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool