Кропивницький: надзвичайні події з 4 по 5 жовтня

Жовтень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Кіровоградський р-н, с. Черняхівка: виникла пожежа 20 м2 домашніх речей в житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло загиблої жінки 1979 р.н. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Поповича: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в квартирі. Причина необережне поводження господаря з вогнем при палінні.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа 1 м3 дров та 4 м2 господарської споруди на території приватного домоволодіння. Причина – необережне поводження з вогнем при експлуатації печі.
Добровеличківський р-н, с. Тишківка: виникла пожежа 10 м2 сухої трави на відкритій території. Бобринецький р-н, с. Мюдівка: виникла пожежа 2,5 га сухої трави на відкритій території. Причина пожеж встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Черняхівка: виникла пожежа 30 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття.
Новгородківський р-н, с. Новоандріївка: виникла пожежа 600 м2 сухої трави на відкритій території. м. Кропивницький: виникло 2 пожежі сухої трави на відкритій території загальною площею 1300 м кв. Долинський р-н, с. Новосавицьке: виникла пожежа 1,5 га сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
м. Олександрія: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей та 9 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Олександрівський р-н, с. Несватково: виникла пожежа 5 м2 сміття на відкритій території. Причина – встановлюється.
Кіровоградський р-н, с. Грузьке: виникла пожежа 10 м2 покрівлі господарчої споруди та 50 кг сіна на території домоволодіння. Причина – встановлюється.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool