Кропивницький: надзвичайні події з 24 по 27 лютого

Лютий 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

24.02.2017

м. Олександрія: виникла пожежа 1 м2 сміття у коморі на сходовій клітині 9-поверхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.

м. Кропивницький, вул. Чорновола: виникла пожежа 0,5 м2 теплоізоляції димохідної труби в магазині. Причина – встановлюється.

Онуфріївський р-н, с. Млинок: виникла пожежа 6 м2 покрівлі та 18 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. Причина – встановлюється.

Олександрівський р-н, біля с. Красносілля: підрозділом ДПРЧ-29надано допомогу по вилученню з кювету бензовозу «МАN».

м. Кропивницький, вул. Комарова: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

Новоархангельський р-н, біля с. Станіславівка: підрозділом ДПРЧ-31надано допомогу по вилученню легкового автомобіля «Honda» з кювету.

м. Гайворон: підрозділом ДПРЧ-21 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

25.02.2017

м. Олександрія: виникла пожежа 2 м2домашніх речей в житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло загиблого чоловіка 1950 р.н. Причини пожежі та смерті чоловіка встановлюються.

м. Кропивницький, с. Нове: виникла пожежа 3 м2 постільних речей у флігелі. Причина пожежі встановлюється.

Олександрівський р-н, с. Китайгород: виникла пожежа 50 м2 нежитлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1975 р.н. Причини пожежі та смерті встановлюється.

м. Новоукраїнка: виникла пожежа 0,2 м2 підлоги в квартирі 5-поверховому житловому будинку. Причина – встановлюється.

м. Знам’янка: виникла пожежа 0,5 м2 дивана в нежитловому будинку. Причина – встановлюється.

м. Олександрія, смт Нова Прага: виникла пожежа 42 м2 перекриття, речей домашнього вжитку та підлога на площі 42 м2 приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.

Бобринецький р-н, біля с. Куйбишеве: підрозділом ДПРЧ-24надано допомогу по вилученню вантажного автомобіля «IVECO» з кювету.

м. Кропивницький, вул. Озерна Балка: підрозділом АРЗСП надано допомогу по вилученню вантажного автомобіля «IVECO» з кювету.

м. Кропивницький, вул. Лесі Українки: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по відкачці ґрунтових вод з підвалу літньої кухні.

26.02.2017

Благовіщенський р-н, с. Шамраєве: виникла пожежа речей домашнього вжитку в приміщенні літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

Світловодський р-н, с. Павлівка: виникла пожежа 2 м2 домашніх речей у господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

смт Новгородка: підрозділом ДПРЧ-27надано допомогу по вилученню вантажного автомобіля «КАМАЗ» з ускладненої ділянки дороги на безпечну.

Прес-служба Управління Державної служби України

 з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool