Кропивницький: надзвичайні події з 20 по 23 січня

Січень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Олександрія: виникла пожежа 45 м2 майна і перекриття літньої кухні на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Світловодськ: виникла пожежа електрощитової на 8-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
21.01.2017
Кіровоградський р-н, с. Соколівське: виникла пожежа моторного відсіку та панелі приборів автомобіля «Renauit Logan». Причина – встановлюється.
смт Знам’янка-Друга: виникла пожежа 9 м2 майна і перекриття приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
смт Олександрівка: підрозділом ДПРЧ-29 надано допомогу по відкриванню дверей житлового будинку.
Петрівський р-н, с. Новий Стародуб: виникла пожежа 3 м2 покрівлі житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Металургів: виникла пожежа 4-х електролічильників та електрообладнання в електрощитовій на 1-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Жадова: виникла пожежа 2-х електролічильників та електрообладнання в електрощитовій на 3-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Причина – встановлюється.
22.01.2017
м. Кропивницький, вул. Вокзальна: виникла пожежа 20 м2 перекриття одноповерхової будівлі, що не експлуатується. Причина – встановлюється.
Олександрійський р-н, с. Тарасівка: виникла пожежа 35 м2 покрівлі господарської будівлі на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Олександрівський р-н, с. Стара Осота: виникла пожежа дверей приватного житлового будинку. Причина – встановлюється.
м. Новоукраїнка: виникла пожежа дивана в приватному житловому будинку. Під час пожежі врятовано чоловіка 1956 р.н. та жінку 1951 р.н., яких з діагнозом «отруєння чадним газом» госпіталізовано до реанімаційного відділення Новоукраїнської ЦРЛ. Причина пожежі встановлюється.
23.01.2017
м. Світловодськ: виникла пожежа 36 м2 господарської будівлі на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.
Новомиргородський р-н, с. Пенькине: виникла пожежа 2 м2 перекриття будівлі свиноферми. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Соборна: підрозділом ДПРЗ-1 надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на покрівлю гаража.

За період 20-23 січня підпорядковані підрозділи Кіровоградської області надали допомогу по буксируванню 4 легкових та 2 вантажних автомобілів у Новгородківському, Добровеличківському, Новоархангельському, Долинському, Новоукраїнському та Олександрійському районах.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool