Кропивницький: на водоймах області провалились на кризі четверо рибалок

Січень 25, 2021 | Новини | Переглядів: 644 | Коментарі: 0

24 січня о 12:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок необережного поводження на воді під час риболовлі на ставку с. Шишкине Новоукраїнського району загинув місцевий житель 1986 р.н.

Особовим складом 19 ДПРЧ тіло загиблого вилучено з водойми та доставлено на берег.

Вже за годину, о 13:27, знову надійшло повідомлення про загибель на воді: також внаслідок необережного поводження під час риболовлі на ставку Криниченьки у м. Новоукраїнка загинув місцевий житель 1954 р.н. Особовим складом 19 ДПРЧ тіло загиблого вилучено з водойми та доставлено на берег.

О 14:06 надійшло повідомлення про те, що на кризі річки Велика Вись біля с. Кам’янка Новомиргородського району під кригу провалився житель Новомиргорода 1962 р.н., потрібна допомога по його порятунку. Рятувальники 25-ї ДПРЧ за допомогою надувного човна дістались до постраждалого, який з останніх сил тримався за крайки льоду, витягли його з води та транспортували до берега. На березі врятованого передали медикам швидкої допомоги.

О 15:58 повідомлення про загибель на водоймі надійшло з Олександрівського району. У с. Красносілка під час риболовлі у ставку загинув житель м. Кам’янка Черкаської області 1959 р.н. Тіло загиблого з водойми дістали місцеві жителі Красносілки.

Обставини усіх подій та причини смерті загиблих встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool