Кропивницький: на території мікрорайону Катранівка відбувся рейд (ФОТО)

Січень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

Фахівці Головного управління ДСНС в області разом зі співробітниками патрульної поліції провели профілактичне відпрацювання на території мікрорайону Катранівка м. Кропивницький.

ропивницький: на території мікрорайону Катранівка відбувся рейд

ропивницький: на території мікрорайону Катранівка відбувся рейд

Кропивницький: на території мікрорайону Катранівка відбувся рейд


Організатори рейду нагадали кропивничанам про необхідність регулярної перевірки стану електромережі, димоходів, витяжок вентиляційних систем, електричних побутових приладів, пічного опалення, а також розповіли про ознаки отруєння чадним газом та пояснили, як поводитись у випадку виникнення пожежі у квартирі чи будинку. А також дали кілька рекомендацій, як користуватися генератором та як убезпечити житло від пожежі при використанні газових горілок і пальників, теплових гармат та буржуйок тощо.

Також громадянам порадили потурбуватись про безпеку дітей, навчати їх правилам безпеки та не залишати без нагляду.
Крім того, рятувальники звернули увагу жителів обласного центру на необхідність реагувати на сигнали повітряної тривоги, бути обережними при виявленні боєприпасів та застерегли від необережності біля водойм.

Під час спілкування з жителями Кропивницького рятувальники вручили їм листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool