Кропивницький: на подвір’ї міської ради відслужили молебен (ФОТО)

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

28 серпня вся наша Українська Православна церква урочисто відзначає свято Успіння Божої Матері.

По закінченні святкових служб священнослужителі та прихожани православних храмів міста традиційно зібралися та відслужили святковий молебень біля пам’ятного хреста на подвір’ї міської ради.

Згадуючи історію нашого міста, іще з часів фортеці святої Єлисавети, ми бачимо що на цьому місті, яке називалося «Подол», діяла спочатку дерев’яна , а потім кам’яна Свято-Успенська церква. А в історію XIX-XX століття цей кам’яний храм ввійшов як Єлисаветградський Свято-Успенський Кафедральний двоповерховий шести-престольний собор. Незважаючи на дощ, котрий розпочався після початку молебна (начебто чекав) на цьому святому місці лунала соборна молитва до Бога і Пресвятої Богородиці за мир на Україні, за здоров’я , благополуччя та злагоду усіх жителів нашого обласного центру.

Кропивницький: на подвір’ї міської ради відслужили молебен
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool