Кропивницький: кожний школяр у школах має бути нагодованим

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

За тим, як їдять у школі учні початкової школи повинні стежити вчителі. У цьому переконаний міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Під час відвідин НВО №6 очільник міста проінспектував як та чим годують дітей. Блюда – свіжі та якісні, а от їдять їх школярі неохоче.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради
По півсклянки какао залишилося, по півтарілки каші несуть здавати недоїденими. Перший-другий клас – це маленькі діти. Вдома над ними мами і бабусі з ложками стоять. Нічого з вчителями і вихователями не трапиться, якщо вони походять між столами і персонально кожному нагадають про хліб, про те, що сила на дні тарілки. Батьки будуть їм тільки вдячні за нагодовану дитину. Це – елемент уваги дорослого до дитини – наголосив міський голова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool