Кропивницький: головні новини за сьогодні 26 лютого

Лютий 26, 2019 | Новини | Переглядів: 892 | Коментарі: 0

У центрі міста запалили фаєри та вигукували гасла. Новий маршрут тролейбусів з автономним ходом. Курячі яйця в магазинах Кропивницького, що не так.

Кропивницький: у центрі міста запалили фаєри та вигукували гасла. 

У центрі міста Кропивницький відбулася хода на підтримку футбольної команди «Зірка». Фани запалили фаєри та вигукували гасла під удари барабану. Вони пройшлися центральною вулицею міста до міської ради Кропивницького, щоб міська влада почула вболівальників своєї улюбленої команди.

Курячі яйця в магазинах Кропивницького, що не так.

Таке питання хвилює багатьох домогосподарок міста Кропивницький. Куряче яйце буває різного гатунку та кольору. Але незрозуміло, чому куряче яйце малого розміру коштує однаково, як і велике. Хоча на них стоїть печатка С1, а значить, вони одного ґатунку.

Кропивничани вже чекають на новий маршрут тролейбусів з автономним ходом

Мешканці міста Кропивницький, які проживають біля телецентру та в'язниці, із нетерпінням вже не один рік чекають на громадський транспорт, який курсуватиме біля іх домівок. Вже завтра міська влада обіцяє «запустити» новий маршрут тролейбусів з автономним ходом, який з’єднає 101-мікрорайон із залізничним вокзалом і пролягатиме через автостанцію №2, по вулицях Яновського, Садовій, Великій Пеpмській, пpоспектом Винниченка та вулицею Вокзальною

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool