Кропивницький: головне за 24 лютого

Лютий 24, 2019 | Новини | Переглядів: 575 | Коментарі: 0

У Кропивницькому дорожчають овочі. У Кропивницькому відсвяткують Масляну. Кропивницький: у місті відзначать свято пухнастих улюбленців.

У Кропивницькому дорожчають овочі.

Ціни на овочі, молочні продукти продовжують зростати у місті Кропивницький. Кропивничани скаржаться на зростання цін на капусту, картоплю, буряк, моркву, цибулю та інше. Якщо зрівняти ціни у січні 2019 року з цінами 2018 року, то побачимо, що овочі дійсно зросли у вартості в декілька разів.

У Кропивницькому відсвяткують Масляну.

Мешканці міста Кропивницький дуже полюбляють святкувати Масляну. 28 лютого о 13:00 у відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка буде проводитися пізнавально-розважальна програма «Масляна весну зустрічає».

Кропивницький: у місті відзначать свято пухнастих улюбленців

У перший день весни відзначають День котів . 3 1 березня у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеці ім.Д.Чижевського розпочне роботу виставка творів ручної роботи «Замуркотлива весна» майстринь Кіровоградської обласної громадської організації «Єлисаветградський узвіз».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool