Кропивницький: головне за 24 лютого

Лютий 24, 2019 | Новини | Переглядів: 591 | Коментарі: 0

У Кропивницькому дорожчають овочі. У Кропивницькому відсвяткують Масляну. Кропивницький: у місті відзначать свято пухнастих улюбленців.

У Кропивницькому дорожчають овочі.

Ціни на овочі, молочні продукти продовжують зростати у місті Кропивницький. Кропивничани скаржаться на зростання цін на капусту, картоплю, буряк, моркву, цибулю та інше. Якщо зрівняти ціни у січні 2019 року з цінами 2018 року, то побачимо, що овочі дійсно зросли у вартості в декілька разів.

У Кропивницькому відсвяткують Масляну.

Мешканці міста Кропивницький дуже полюбляють святкувати Масляну. 28 лютого о 13:00 у відділі сприяння технічній творчості молоді Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка буде проводитися пізнавально-розважальна програма «Масляна весну зустрічає».

Кропивницький: у місті відзначать свято пухнастих улюбленців

У перший день весни відзначають День котів . 3 1 березня у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук обласної універсальної наукової бібліотеці ім.Д.Чижевського розпочне роботу виставка творів ручної роботи «Замуркотлива весна» майстринь Кіровоградської обласної громадської організації «Єлисаветградський узвіз».


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool