Кропивницький: дешевий хліб став дефіцитом (ФОТО)

Лютий 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1461 | Коментарі: 0

Соціальний хліб у супермаркетах міста Кропивницький «розгрібається» за декілька годин, повідомляє FOTOINFORM.NET

Багато кропивничан купують хліб, який коштує дешевше. Для цього пенсіонери та малозабезпечені приходять у магазини та чекають, коли його завезуть.

І цей дешевий хліб розкуповується дуже швидко. Хліб по низькім цінам користується дуже великим попитом, бо на невеликі пенсії дорогого хліба не завжди купиш. І хоча за якістю хліба дорожчий краще, але залишається їсти подешевше, так говорять наші пенсіонери. Багато кропивничан купують цей соціальний хліб на сухарі, запасаючись на декілька днів, щоб не чекати на завезення у магазин соціального хліба.

«Прийшла, а хліба немає. Я купую батон за 3 грн. 80 коп, бо у мене пенсія 1497 гривень, на яку я не можу купити свого улюбленого хліба, який тепер коштує понад 10 гривень»,- скаржиться мешканка міста Кропивницький.

Сьогодні, зайшовши у супермаркет о 12-00 години, полки із дешевим хлібом були порожні.

Чомусь цей дешевий хліб привозять із інших обласних центрів України, а у місті Кропивницький є свої місцеві хлібопекарні, але по такім низьким цінам вони не хочуть продавати хліб. Значить, виготовити та привезти такий хліб за 300 км вигідно, а нашим під боком – не вигідно, збитково …

дешевий хліб, кропивницький новини, фото филипенко, соціальний хліб, атб, пусті полки, пенсія, мало грошей, хлібзавод


   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool