Кропивницькі освітяни спробували себе у ролі юніорів

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Квест-кімната, екскурсія та кава із смаколиками - саме так розпочався перший день весняних канікул для кропивницьких учителів. 3 квітня педагогічний колектив кропивницького НВК №14 у повному складі завітали до ЮніорБанку.

25 педагогів на мить відчули себе учнями: спробували самостійно знайти потрібні ключі у квест-кімнаті та з непідробним задоволенням дізнавались про усі секрети банківського життя з екскурсії.

“Нікому не вірте, що понеділок - важкий день. Наш понеділок видався яскравим, емоційним та пізнавальним, - ділиться враженнями Лілія Іванченко, завуч НВК №14 м.Кропивницький. - Я ніколи не була у квест-кімнатах, усе якось не складалось - то часу не вистачає, то бажання. Вдячна Юніор Банку за запрошення, море позитивних емоцій та гарний настрій на увесь тиждень”.

“Ми завжди раді співпраці з усіма освітніми закладами регіону, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - З жовтня минулого року у Кропивницькому працює квест-кімната ЮніорБанку. За цей час її відвідало більше 4 тис. юніорів. З початку нинішнього року в БізнесШколі отримали знання майже 6,6 тис. юніорів Кіровоградщини. І поки наші юніори насолоджуються весняними канікулами, ми запросили спробувати себе у банківській справі учителів. Запрошуємо усіх вчителів, які мають бажання знайти ключ до фінансових знань та долучитись до захоплюючого світу фінансів до нашої квест-кімнати та на екскурсію банком”.

ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка принципово відрізняється від звичних шкільних програм. Перш за все, це цікавий матеріал. Тут немає нудних уроків і конспектів, все навчання проводиться в інтерактивній ігровій формі - екскурсії в відділеннях ПриватБанку, Бізнес-Квести, Бізнес Школа. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua

читайте також: Кропивничани, не будьте байдужими, підтримайте чорнобильців

25 педагогів на мить відчули себе учнями: спробували самостійно знайти потрібні ключі у квест-кімнаті та з непідробним задоволенням дізнавались про усі секрети банківського життя з екскурсії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool