Кропивничани вже чекають на новий маршрут тролейбусів з автономним ходом

Лютий 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1113 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький, які проживають біля телецентру та в'язниці, із нетерпінням вже не один рік чекають на громадський транспорт, який курсуватиме біля іх домівок.

Особливо на це чекають пільговики, старі та хворі люди, молоді мамочки з діточками. Бо цей мікрорайон обділений увагою громадського транспорту.

Вже завтра міська влада обіцяє «запустити» новий маршрут тролейбусів з автономним ходом, який з’єднає 101-мікрорайон із залізничним вокзалом і пролягатиме через автостанцію №2, по вулицях Яновського, Садовій, Великій Пеpмській, пpоспектом Винниченка та вулицею Вокзальною .

Зазначимо, що по вул. Яновського, Садовій, Великій Пеpмській тролейбус буде їхати на автономном ходу.На цьому тестовому маршруті будуть працювати 4 машини. 

читайте також: На Кіровоградщині благодійні внески вийшли на новий рівень

читайте також: Перевізники Кіровоградщини закликають самотужки ремонтувати дорогу на Миколаїв (ВІДЕО)

Кропивничани, новий маршрут тролейбусів, з автономним ходом, кропивницький новини, фото филипенко, тролейбус,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool