Кропивничани почали вишукувати медичні маски по аптеках

Січень 31, 2020 | Новини | Переглядів: 4733 | Коментарі: 0

Вчора, 30 січня, деякі мешканці міста Кропивницький намагалися купити захисні медичні маски, повідомляє FOTOINFORM.NET

В аптеках обласного центру відчутна нестача медичних масок. Про це скаржаться кропивничани.

«Хотів купити дешеві паперові медичні маски, але відвідавши три аптеки різних компаній, купити так і не вдалося. Їх не було в продажі. Зараз відвідати поліклініку потрібно, але маски в мене немає. А лікарі вимагають приходити в масці, якщо хворий. Що робити, невідомо»,- скаржиться кропивничанин.

ФОТОИНФОРМ пройшовся декількома відомими центральними аптеками міста та дійсно в продажі медичних масок не було. В одній лише аптечній мережі пообіцяли, що на днях вони чекають на отримання цього товару.

Всі пам'ятають, коли декілька разів були хвилі то свинячого, то пташиного грипу, в аптеках маски зразу зникали. А в мережі інтернет розпочиналися розпродажі за високими цінами масок та противірусних препаратів. Згадаємо лише «таміфлю» і його високу ціну, ажіотаж навкруги, доставлення літаком в Україну, зустріч цих ліків владою. А потім всі дивилися, як ЗМІ розповідали про невикористання дорогих ліків.
Подивимося, що буде відбуватися зараз, коли у світі набирає свої оберти смертельний коронавірус із Китаю. Чи зачепить це Україну, чи пронесе? А медичні маски кропивничани вже почали шукати.

Кропивничани почали вишукувати медичні маски по аптеках
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool