Кропивничан запрошують приєднатись до всесвітньої акції

Квітень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 1325 | Коментарі: 0

26 квітня 2020 року на Кіровоградщині, як і по всій Україні буде відзначатись чергова річниця, яка віддаляє нас від Чорнобильської катастрофи.

Але пам'ять про безсмертний подвиг ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, які віддали своє здоров’я, а багато хто й життя, не проливши при цьому жодної краплини чужої крові, не загасне в наших серцях.

Враховуючи факт та умови карантину в нашій країні, пропоную всім небайдужим до подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи приєднатись до всесвітньої акції «Запали свічку пам'яті» і запалити 25 квітня вдома свічку пам'яті і виставити її на вікно, а 26 квітня знайти можливість покласти квіти до пам'ятника жертвам Чорнобиля у зручний для кожного час.

Олександр Неділько


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool