Кропивничан запрошують до мобільного консультаційного пункту

Червень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

26 червня 2017 року на площі біля Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру
ім. М.Л. Кропивницького (вул. Архітектора Паученка, 4) з 09.00 до 12.00 навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області буде розгортати мобільний консультаційний пункт з навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Запрошуємо мешканців міста до мобільного консультаційного пункту для отримання додаткової інформації щодо правил поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій.

Всі бажаючи зможуть отримати інформаційний роздатковий матеріал, який розроблений працівниками Центру (пам’ятки, буклети, листівки), пригадати правила використання первинних засобів пожежогасіння, отримати необхідну інформацію щодо дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool