«Креативний розпис» приніс Кіровограду грошову винагороду - 25 тисяч гривень.

Серпень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

24 серпня, у рамках святкування 22-ї річниці незалежності України, у Києві пройшов вже традиційний Парад вишиванок.

Учасники параду, представники 20 регіонів нашої країни пройшли від Мистецького Арсеналу до Майдану Незалежності де відбувся святковий концерт. Кіровоградська делегація разом з представниками Івано – Франківвська очолювали святкову колону, як переможці минулорічного конкурсу. Три години тривала святкова хода, під час якої учаснмкм параду презентували киянам і гостям столиці своє місто і свого розписаного “Диво – птаха”. “Диво – птах”, створений кіровоградськими художниками, викликав найбільше захоплення. Його зустрічали бурхливими оплесками, а на Майдані Незалежності біля нього утворилася величезна черга із бажаючих сфотографуватися. Тож, не дивлячись на те, що перемогу у конкурсі “Диво – птахів” жюрі віддало місту Вінниці, чий птах був розписаний у традиційних для регіону орнаментах, кіровоградський витвір мистецтва заслужено отримав приз глядацьких симпатій та перемогу у номінації “Креативний розпис” і приніс Кіровограду грошову винагороду – 25 тисяч гривень.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool