Кожна дитина у День Святого Миколая має відчути свято,- Сергій Кузьменко

Грудень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у благодійній акції з нагоди Дня Святого Миколая.

Захід організовано для дітей загиблих учасників антитерористичної операції і проведено в одному із сімейних розважальних центрів міста Кропивницького.
Святкова програма розпочалася з привітання та вручення подарунків дітям, які прибули на благодійний захід до обласного центру з усієї Кіровоградщини.
– Сьогодні, у святковий день, хочеться якомога менше говорити про надто серйозні речі. Хочу побажати вам усім добра і щоб ви отримали від цього свята величезне задоволення, – зазначив Сергій Кузьменко, вітаючи дітей з Днем Святого Миколая. – Сподіваюся, що ті призи, подарунки і, головне, ті емоції, які ви отримаєте в цьому розважальному залі, залишаться надовго у вашій пам'яті приємним спогадом.
Голова облдержадміністрації вручив дітям солодкі подарунки та електронні картки, що дають право безкоштовно грати на всіх автоматах ігрового залу.
Після вітальної частини акції Сергій Кузьменко поспілкувався з дітьми безпосередньо: поцікавився справами, пограв з ними на ігрових автоматах, позмагався в боулінг, а також сфотографувався на згадку. Очільник області приділив увагу і дорослими членам сімей загиблих учасників АТО, у супроводі яких діти прибули на святкову акцію. Він привітав їх зі святами, обговорив проблемні питання та пообіцяв сприяння у їх вирішенні.
Окрім розваг на ігрових майданчиках та автоматах центру, для дітей було організовано солодкий стіл, святкову програму за участі аніматорів у костюмах улюблених казкових персонажів та майстер-класи. Дорослі в цей час мали нагоду поспілкуватися з представниками соціальних служб та громадських організацій, які допомагають вирішувати проблеми їх сім'ям.
Після закінчення заходу голова облдержадміністрації зауважив:
– Я неймовірно радий, що зміг познайомитися і поспілкуватися з цими талановитими дітьми. Ми сьогодні хотіли подарувати їм радість дитинства і віру в казку, тому приготували не тільки подарунки та призи, а й розваги. Наше завдання, щоб у День Святого Миколая кожна дитина відчула свято. У кожному районі, у кожному місті влада повинна забезпечити особливою увагою тих дітей, за яких сьогодні відповідає держава. Ми будемо й надалі створювати умови, щоб діти відчували радість.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool