Коригування Кіровоградською митницею Міндоходів митної вартості товарів додало до держбюджету понад 2 мільйони гривень

Червень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області інформує, що для оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) громадянами через митний кордон України, застосовується фактурна вартість таких товарів.

До фактурної відноситься вартість, яка зазначена в касових або товарних чеках, ярликах, які містять відомості щодо вартості придбаних товарів. Фактурна вартість необхідна для формування митної вартості товару при нарахуванні митних платежів при імпорті. Під час визначення фактурної вартості товарів, крім ціни самих товарів, враховується вартість їх страхування та перевезення до моменту перетинання митного кордону України. Це стосується лише тих товарів, які переміщуються у несупроводжуваному багажі або вантажному відправленні. У разі наявності доказів недостовірності заявленої фактурної вартості товарів митні органи Міндоходів визначають її самостійно на підставі ціни на ідентичні або подібні (аналогічні) товари відповідно до вимог Митного кодексу. Так, коригування Кіровоградською митницею Міндоходів митної вартості товарів у травні 2013 року забезпечили додаткові надходження до держбюджету у сумі 422,6 тис. грн., а за п’ять місяців – понад 2 млн. грн. Нагадуємо, що правила визначення вартості товарів для цілей нарахування митних платежів регулюється статтею 368 Митного кодексу України від 13.03.2012 № 4495-VI.

 Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool