Комплекс нежитлових будівель у Кропивницькому виставлять на приватизацію

Червень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Аукціон з приватизації нерухомості, яка знаходиться за адресою: місто Кропивницький, проїзд Аджамський, 3, відбудеться 2 липня. Про це повідомила заступниця начальника Регіонального відділення - начальник управління забезпечення реалізації повноважень у Кіровоградській області Людмила Астаф'єва.

«Об’єкт приватизації складається з нежитлових будівель загальною площею 3761,8 м², серед яких: адмінбудинок, майстерня, гараж, котельня, склади, будівля трансформаторної підстанції. Стан об’єкта задовільний, рік спорудження – 1990 -1991. Загальна площа земельної ділянки – 2,5501 га», - зазначила посадовиця.

Вона додала, що стартова ціна об’єкта складає 14 070 000 грн, а прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 1 липня.

Нагадаємо, мета приватизації таких об’єктів - знайти нових власників, які зможуть дати будівлям нове життя: оновити, відкрити власний бізнес або ж просто ефективно використовувати.

Перелік доступних для приватизації об’єктів доступний за посиланням . Також інформацію про об’єкти, які пропонуються для приватизації можна знайти на офіційному сайті Кіровоградської облдержадміністрації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool