Командно-штабні та полігонні навчання відбулися на Одеській залізниці

Березень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Минулого тижня на станції Помічна Одеської залізниці під керівництвом головного ревізора з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфа Мелкумяна відбулися командно-штабні та полігонні навчання, у яких взяли участь представники ревізорського апарату, дирекцій залізничних перевезень та начальники відновних поїздів.

Навчання проходили у два етапи. Під час теоретичної частини навчання Рудольф Мелкумян проаналізував роботу відновних поїздів, стан забезпечення їх необхідним приладдям, дизельним паливом, укомплектування штату, утримання технічних засобів. Окрему увагу приділили необхідності забезпечення у достатніх обсягах дизельним паливом і бензином кожну одиницю техніки відновних поїздів та забезпечення наявності палива для дозаправки техніки на місці виконання відновлювальних робіт у вагонах-електростанціях. Для роботи в осінньо-зимовий період усім начальникам дирекцій слід передбачити забезпечення відновних поїздів гасом, наметами для обігріву залізничників, освітлювальними приладами.
Після теоретичної частини залізничники виконували операції з підйому електровозу та вантажного вагона, що умовно зійшли з рейок. Бригади відновлювальних поїздів Помічна і Котовськ продемонстрували розстановку на виносні опори вантажопідйомних кранів, приведення їх у робоче та транспортне положення, продемонстрували установку на візки кузова електровоза ВЛ60 за допомогою двох кранів типу ЕДК-1000/2, ЕДК-500, продемонстрували перекидування і кантування піввагону з візків у габарит тощо. Таким чином залізничники відпрацьовували навички взаємодії двох відновних поїздів.
Злагоджена робота Одеських залізничників під час полігонних та командно-штабних навчань відновних поїздів на станції Помічна свідчить про високий рівень готовності у разі необхідності оперативно ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій на об'єктах залізничної інфраструктури.
*Довідка
Зазначені відновні поїзди були задіяні при виконанні одеськими залізничниками відновлювальних робіт після сходу електровозу та 13 завантажених мінеральними добривами вантажних вагонів по станції Веселинове 15 березня поточного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool