Команда «Локомотив» Одеської залізниці стала бронзовим призером Одеської Баскетбольної Ліги

Липень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

6 червня 2015 року у спортивному комплексі Одеського національного політехнічного університету відбулося щорічне баскетбольне свято, присвячене закриттю чергового спортивного сезону Одеської Баскетбольної Ліги (ОБЛ).

За результатами зимового чемпіонату ОБЛ команда «Локомотив» Одеської магістралі стала бронзовим призером, посівши третє місце серед 15-ти команд-учасниць бізнес-ліги.

Вперше взявши участь у змаганнях такого рівня, команда одеських залізничників достойно представила Одеську магістраль. За перемогу боролися колійники, локомотивники, працівники пасажирського вагонного депо та інших служб і структурних підрозділів залізниці.

«Кожен гравець нашої команди зробив свій вагомий внесок у перемогу», - відзначив тренер – інструктор-методист по фізичній культурі ДФСК «Локомотив», майстер спорту Олексій Янгичер, - хлопці продемонстрували професійну майстерність у непростих зустрічах з сильними і більш досвідченими суперниками. Нехай сьогодні це третє місце, але ж дійти і до фінальних ігор вдається не кожному».

Бронзові медалі і кубок за третє місце у Одеській Баскетбольній Лізі (Бізнес-ліга) серед чоловічих любительських команд сезону 2014-2015 баскетбольний клуб «Локомотив» вручив легенда Одеського баскетболу, чотирьохразовий чемпіон України, асистент головного тренера БК «Одеса» Вадим Пудзирєй.

Олександра Харченка було визнано найрезультативнішим гравцем і кращим снайпером у цьому турнірі, а кращим тренером – наставник «Локомотива Олексія Янгичера, їм було вручено цінні подарунки. Також за особистий внесок і активну участь у розвиток і популяризацію любительського баскетболу отримали голова профспілкової організації Управління Одеської залізниці Михайло Путь і адміністратор команди Сергій Панік.

Керівництво Одеської залізниці та Дорпрофсожу пишається працівниками, які створюють позитивний спортивний імідж підприємства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool