На Кіровоградщині лісовий масив вартістю 12 млн грн повернуто у державну власність

Серпень 09, 2024 | Новини | Переглядів: 138 | Коментарі: 0

Прокурори Знам’янської окружної прокуратури у судовому порядку поновили права держави на 2,5 га землі лісогосподарського призначення. Вартість земельної ділянки становить понад 12 млн гривень.

Лісовий масив перебував у постійному користуванні філії «Оникіївське лісове господарство» ДП «Ліси України». Не дивлячись на це, землі лісового призначення безпідставно віднесено до сільськогосподарських земель комунальної власності Устинівської селищної ради Кропивницького району та незаконно передано в оренду.

Господарський суд Кіровоградської області погодився з доводами прокурорів та визнав незаконним рішення щодо затвердження землевпорядної документації і передачі в оренду земельної ділянки, що унеможливлює використання земельної ділянки не за цільовим призначенням.

Рішення суду вступило в законну силу.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool