Колектив Управління Держтехногенбезпеки в області вітає

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1638 | Коментарі: 0

4 лютого відзначає свій ювілейний День народження начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Ігор Вікторович Парфьонов.

 

Вельмишановний Ігоре Вікторовичу!
Щиро вітаємо Вас зі святом!
Ваш життєвий і трудовий шлях - це приклад самовідданого служіння обраній справі. В області Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима - багатолітній досвід і визнання. Не один рік Ви очолюєте напрямок державного нагляду у сфері пожежної безпеки. Завдяки непересічним діловим та особистим якостям, високому професіоналізму, Ви цілком заслужено стали на чолі новоствореного Управління. Ми пишаємося тим, що маємо можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.
З найтеплішими почуттями бажаємо Вам богатирського здоров’я на довгі роки, щастя, миру та злагоди в родині, невичерпних сил та енергії, благополуччя, оптимізму і терпіння! Нехай Ваша праця буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов!
Впевнених Вам перемог! Хай щастить!


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool