Колектив Управління Держтехногенбезпеки в області вітає

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

4 лютого відзначає свій ювілейний День народження начальник Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Ігор Вікторович Парфьонов.

 

Вельмишановний Ігоре Вікторовичу!
Щиро вітаємо Вас зі святом!
Ваш життєвий і трудовий шлях - це приклад самовідданого служіння обраній справі. В області Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За Вашими плечима - багатолітній досвід і визнання. Не один рік Ви очолюєте напрямок державного нагляду у сфері пожежної безпеки. Завдяки непересічним діловим та особистим якостям, високому професіоналізму, Ви цілком заслужено стали на чолі новоствореного Управління. Ми пишаємося тим, що маємо можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот.
З найтеплішими почуттями бажаємо Вам богатирського здоров’я на довгі роки, щастя, миру та злагоди в родині, невичерпних сил та енергії, благополуччя, оптимізму і терпіння! Нехай Ваша праця буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов!
Впевнених Вам перемог! Хай щастить!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool