Клієнти Одеської залізниці зможуть скористатися послугою перевезення власного авто

Листопад 03, 2015 | Новини | Переглядів: 689 | Коментарі: 0

Незабаром на Одеській залізниці з’явиться послуга перевезення автомобіля у складі пасажирського поїзда.

Необхідність у впровадженні такої послуги зумовлена великою кількістю звернень від пасажирів за останній час; до того ж на інших залізницях така послуга користується широким попитом. Спеціалісти служби пасажирського господарства активно працюють над впровадженням цієї послуги: до 15 листопада служба вагонного господарства надасть в пасажирську службу для подальшої роботи дві платформи. Далі триватимуть підготовчі та вимірювальні роботи для встановлення на двох універсальних платформах естакади для проведення завантажувально-розвантажувальних робіт. Виготовлення естакади та спеціалізованих платформ буде проведено на базі Каховського вагонного депо. Така естакада необхідна для заїзду автомобіля в вагон-автомобілевоз і назад. Планується, що платформи будуть готові до кінця поточного року. Вагоном-автомобілевозом можна одночасно перевозити до 8 автомобілів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool