Київська область: прорив дамби на «Київводоканал»

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Близько 19 год. 10 квітня у Бориспільському районі на муловому полі № 3 площею 106 га Бортницької станції аерації ПАТ «АК «Київводоканал», яке не експлуатується, в результаті інтенсивного танення великої маси снігу та підняття ґрунтових вод, відбулося інтенсивне обводнення тіла дамби з втратою стійкісних характеристик, це спричинило прорив дамби в районі перепускного колодязя.

Внаслідок прориву тала вода поступила до приймального резервуару насосної станції, але насос що відкачував воду не впорався з надто великим об’ємом, що призвело до переповнення резервуару і виливу частини води на прилеглу територію. Загрози підтоплення населених пунктів не було. О 05 год. 45 хв. 11 квітня виток води припинено шляхом спорудження перемички та зміцнення обвалування в місті промиву, надзвичайна ситуація ліквідована.До ліквідації надзвичайної ситуації залучалося 590 чол. та 36 од. спеціальної техніки, а саме: від ДСНС України – 310 чол. та 10 од. техніки, від Міністерства оборони – 240 чол., від технічних служб водоканалу – 40 чол. та 26 од. техніки. На місці події працював штаб з ліквідації надзвичайної ситуації. Загальне керівництво проведенням відновлювальних робіт здійснював Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Болотських М.В, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool