Кіровоградцям нагадують про пожежну безпеку

Березень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Більше 15 пожеж сухої трави виникло на території Кіровоградської області протягом останнього тижня. Найпоширеніша причина займань – необережність з вогнем.

У зв’язку з цим обласне Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян з проханням пам’ятати про пожежну безпеку: не залишати непогашених багать, не підпалювати сміття у непризначених для цього місцях. Небезпечними можуть бути й випалювання торішньої рослинності, особливо сухої трави й сміття на сільськогосподарських і присадибних ділянках та узбіччях шляхів, що межують з лісом або лісосмугою, адже у суху вітряну погоду вогонь дуже швидко може перекинутись на лісові насадження. Пам’ятайте, що погода наразі сприяє швидкому розповсюдженню пожеж.
Якщо ж все-таки сталася пожежа на відкритій території, не будьте байдужими: зупиніться і загасіть вогонь підручними засобами. Обов’язково повідомте про надзвичайну подію до служби порятунку “101”.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool