Кіровоградців запрошують на «Ніч музеїв»

Травень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Із 17.00 до останнього відвідувача обіцяють працювати 17 травня в рамках 10-ої міжнародної акції “Ніч музеїв” у Кіровограді обласний художній та краєзнавчі музеї і музей музичної культури ім. К. Шимановського.

Для тих хто цього дня завітає до кіровоградських музеїв обіцяють цікаві і різноманітні програми на всі смаки для всіх вікових категорій У цьому запевнили кіровоградців начальник відділу культури і туризму Анна Назарець, директор музею музичної культури ім. К. Шимановського Олександр Полячок, директори обласних художнього та краєзнавчого музеїв Тетяна Ткаченко і Наталія Агапєєва сьогодні, під час прес – конференції у міській раді.
Олександр Полячок відзначив, що надзвичайно цікаво буде і в інших міських музеях – художньо – меморіальному О. Осмьоркіна, літературно – меморіальному І. Карпенка – Карого, народному Ю. Мейтуса, але вони , враховуючи, що розташовані не в центральній частині міста, прийматимуть відвідувачів із 10.00 до 17.00.
З детальними програмами заходів можна ознайомитися на офіційних сайтах музеїв. Не розкриваючи усіх таємниць “Ночі музеїв” запрошуємо кіровоградців та гостей міста завітати 17 травня в зали і на майданчики кіровоградських музеїв, де на вас очікує справжнє патріотичне дійство “Живи Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!”

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool